Cultuur

Site Bosveld wordt een mooie, groene plek waar jongeren kunnen vertoeven, met een goed uitgeruste zaal om cultuurvoorstellingen te houden en met een polyvalente zaal die kan dienen voor het gemeenschapsleven van elke vereniging.

 

De polyvalente zaal krijgt een uitgeruste keuken zodat eetavonden van verenigingen geen probleem meer zijn en kunnen doorgaan op de plek waar de vereniging haar standplaats heeft.

 

Het nieuwe evenementenplein wordt de poort, het kloppend hart en de ontmoetingsplek voor het ganse vrijetijdspark. Het zal dienen als ontmoetingsplaats voor alle vrijetijdsverenigingen, waar optredens kunnen doorgaan, vrijetijdsmarktjes, filmvoorstellingen in openlucht, …


Dankzij het evenementenplein worden de sporthal, het nieuwe hoofdgebouw en het recreatiepark met de nieuwe speeltuin, het skatepark en de tennisinfrastructuur aan elkaar gekoppeld.


Om het plaatje helemaal af te maken zal ook de speelpleinwerking hier zijn thuisbasis vinden. We hebben hier grote grasvelden, veilig om te spelen, speeltoestellen, sport- en recreatie en dit alles op wandelafstand.

 

De petanquebanen worden heraangelegd en komen naast het terras van sporthal Bosveld te liggen. Zij zullen opnieuw overdekt worden.

Status

De omgevingsgaanleg gaat van start eind maart 2017 en wordt afgerond tegen de zomer van 2017.

Contact

Dienst Vrije tijd

Woluwestraat 1
1830 Machelen
T 02 254 12 01
F 02 252 57 40