Loods 4

Projectbeschrijving

In de gemeente zijn talrijke verenigingen actief die op verschillende locaties gehuisvest zijn. Deze huisvesting voldoet niet altijd aan de hedendaagse werking van de verenigingen. Daarnaast willen we de jongeren een plek geven waar het prettig en veilig is om fuiven te organiseren en wil de gemeente de mogelijkheid blijven bieden om uit te gaan in de eigen gemeente.


Het masterplan voorziet een nieuwe vrijetijdszaal die aan de noden van onze verenigingen en inwoners voldoet. In afwachting daarvan werd een loods aan de Rittwegerlaan tijdelijk omgebouwd tot vrijetijdszaal van Machelen en Diegem.
De vrijetijdsloods heeft plaats voor een tentoonstellingsruimte, de lokalen van het tekenatelier, een polyvalente zaal voor socio-culturele activiteiten (fuiven en andere festiviteiten) en oefenruimtes en podium voor 2 toneelverenigingen.

 

Loods 4 biedt een tijdelijke oplossing aan de verenigingen. De vrijetijdssite Bosveld zal een permanente site voor sport, spel en ontspanning worden.

Status

Loods 4 werd in gebruik genomen in september 2012 en zal beschikbaar zijn tot de vrijetijdssite helemaal uitgevoerd in. Zie project vrijetijdssite Bosveld.

Ontwerp

Uitvoerder: gemeente Machelen

Plaats

Rittwegerlaan 4 in 1830 Machelen

Partners

Gemeente Machelen

Opdrachtgever

Gemeente Machelen

 

 

Contact

Dienst Vrije tijd

Woluwestraat 1
1830 Machelen
T 02 254 12 01
F 02 252 57 40