Werkwinkel

De werkwinkel is een uniek loket waar je terecht kan voor informatie en basisdienstverlening rond werk, opleiding, arbeidsmarkt en nabijheidsdiensten. Alle diensten die werken rond tewerkstelling zitten er samen onder één dak.

 

Werkzoekenden kunnen in de werkwinkel terecht om zich in te schrijven als werkzoekende, om vacatures te raadplegen, voor informatie over opleidingen, stages en tewerkstellingsmaatregelen en begeleiding op maat in de zoektocht naar werk.

 

Werknemers kunnen zich in de werkwinkel laten begeleiden om hun carrière een andere richting te geven.

 

Werkgevers kunnen er vacatures plaatsen en zich laten bijstaan in het zoeken naar de meest geschikte kandidaat.

 

Handen tekort?

Soms kom je handen tekort: om het gras te maaien, de wekelijkse strijk, opvang voor de kinderen, ... . Voorbeelden van karweien waar je zelf niet de nodige tijd voor vindt en waarvoor je een oplossing wil. Een antwoord krijg je in de werkwinkel. En wie wil, kan zelf als poetshulp of klusjesman aan het werk. De medewerkers van de werkwinkel vertellen je hoe je dat aanpakt.

 

Praktisch

De inwoners van Machelen en Diegem kunnen terecht in de werkwinkel van Vilvoorde. Samen met Zemst, Kampenhout en Grimbergen maakt Machelen deel uit van de Vilvoordse werkwinkel. Je vindt hier alvast de VDAB, RVA, PWA, GTB, een deskundige buurtdiensten van de stad Vilvoorde, Jobhuis Halle-Vilvoorde en het OCMW van Vilvoorde.

 

Contact

Vilvoordse Werkwinkel

Witherenstraat 19

1800 Vilvoorde

Tel. 02 254 73 00

Fax 02 254 73 99

wwvilvoorde@werkwinkel.be

 

Openingsuren

Voormiddag van 8.30 tot 12.30 uur

Namiddag van 13.15 tot 17 uur

Dondernamiddag en tijdens het weekend gesloten

Dinsdagavond is PWA Vilvoorde aanwezig tot 18 uur

Contact

Werkwinkel Vilvoorde

Witherenstraat 19
1800 Vilvoorde
T 02 254 73 00
F 02 254 73 99

www.werkwinkel.be