Werken Telenet/Infrax april - oktober 2016

Begin april start Infrax met de ombouw van het kabelnet in Machelen. Daarbij wordt de huidige bandbreedte van het kabelnet verhoogd tot 1 GHz.

 

Tussen april en oktober zullen technici van onderaannemers en toezichters van Infrax stelselmatig alle straten in Machelen bezoeken om er de netwerkelementen in straatkasten, aan palen en in voetpadkastjes te vervangen. Waar nodig plaatsen zij straatkasten bij. Er hoeven geen straten of voetpaden opengebroken te worden.

 

De techniekers doen er alles aan om de netwerkaanpassingen in één werkdag uit te voeren. Op die specifieke dag zullen Telenetklanten geen gebruik kunnen maken van internet-, televisie- en vaste telefoniediensten tussen 7.30 en 18 uur. Na 18 uur kan de klant weer gebruik maken van zijn Telenet-diensten. Telenet zal hen hiervan tijdig op de hoogte brengen via hun geëigende kanalen, zoals brief, e-mail en sms.

 

Voor of na de werken bestaat de kans dat er een kleine onderbreking plaats vindt. Het gsm netwerk ondervindt geen hinder van de werken.


Deze ombouw kadert in het project ‘De Grote Netwerf’ van Telenet. Infrax voert deze werken uit in opdracht van Telenet.

 

Een planning van de straten die worden aangedaan worden telkens gepubliceerd in het nieuwsoverzicht.

 

Meer info: roadrunner.torhoutdilbeek@infrax.be

Contact

Technische dienst

Woluwestraat 1
1830 Machelen
T 02 254 12 45
F 02 252 57 40