Rioleringswerken mei 2011

In opdracht van de gemeente Machelen en TMVW-Aquario zal bvba Van de Ven & Zn. riooldeksels vervangen in volgende straten:

Kosterstraat

Van donderdag 19 mei tot en met woensdag 25 mei.

De Kosterstraat (van kerk tot spoorwegbrug) wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers hebben steeds toegang tot de Kostertraat.

Omleiding voorzien via de Bosstraat die volledig opengesteld wordt. De Kosterstraat (vanaf de Korneliusstraat tot de spoorwegbrug) zal gedurende die dagen in twee richtingen worden opengesteld zodat inwoners van dat gedeelte van de Kosterstraat en het binnengedeelte van de Regimentsberg hun woning altijd kunnen bereiken en verlaten met de wagen.

Vanaf woensdag 25 mei om 8 uur zal de rijweg in de Kosterstraat opnieuw worden open gesteld voor het doorgaand verkeer en wordt de eenrichting terug ingesteld tussen kerk en spoorwegbrug.

 

P. Schroonsstraat

Van donderdag 12 mei tot en met dinsdag 17 mei.

P. Schroonsstraat wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het openbaar vervoer wordt omgeleid via de Bergstraat en de G. Lacroixstraat.

 

Rittwegerlaan

Van vrijdag 13 mei tot en met 17 mei.

De Rittwegerlaan wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer en zal omgeleid worden via de Steenweg Buda.

 

H. Rampelbergstraat

Van vrijdag 20 mei tot en met woensdag 25 mei.

Op vrijdag 20 mei wordt het riooldeksel vervangen, maandag 23 mei worden de fundering en de asfaltverharding aangebracht. De H. Rampelbergstraat wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer en omgeleid via de Woluwestraat/ G. Ferrestraat en de C. Peetersstraat. De H. Rampelbergstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer vanaf het kruispunt met de C. Peetersstraat en de H. Brounsstraat. Woensdagochtend 25 mei omstreeks 8 uur wordt de rijbaan terug opengesteld voor alle verkeer en wordt het eenrichtingsverkeer opnieuw ingesteld.

Contact

Technische dienst

Woluwestraat 1
1830 Machelen
T 02 254 12 45
F 02 252 57 40