Naar het overzicht

Paaskermis Diegem

04 april 2017

Met Pasen is er weer kermis in Diegem met tal van randactiviteiten. De kermis staat van 15 tot 23 april.

 

Programma

Zaterdag 15 april: om 15 uur wielerwedstrijd voor dames van “Vive le Vélo”. Om Om 17.30 uur zal het college van burgemeester en schepenen, samen met de Verenigde Koninklijke Fanfares van Diegem, de kermis officieel openen.

 

Paasmaandag 17 april: rommelmarkt en jaarmarkt, georganiseerd door de Verenigde Handelaars van Diegem. Om 11.30 uur is er aan de kerk de Paasworp voor de kinderen.

 

Zaterdag 15 april: Paasfuif van chirojongens Diegem in zaal Gildenhuis. Zondag 16 april: Paasbal van chiromeisjes Diegem in zaal Gildenhuis met optreden van coverband DUK. Maandag 17 april vanaf 14 u. dans, taart en koffie in zaal Gildenhuis door Volleybal IOT.

 

Op vrijdag 21 april is er een familiedag. De foorkramers verrassen dan alle bezoekers op kortingen en extra’s bij een bezoek aan hun kramen.

 

Zaterdag 22 april verrast de gemeente rond 20.30 uur alle aanwezigen op een dans- en lichtspektakel op stelten in de straten van het centrum van Diegem.

Parkeren en veiligheid

Bezoekers kunnen zich tijdens het Paasweekend parkeren op de parkings van Aldi & Lidl (Haachtsesteenweg), OKay (Watermolenstraat) en het jeugdcomplex van Kon. Diegem Sport (Kosterstraat).

 

Om ieders veiligheid te waarborgen, is een verhoogd politietoezicht ingezet.