Naar het overzicht

SWITCH mee voor een goedkoper energiecontract

09 november 2017

Kom maandag 20 of woensdag 22 november naar het energiesnoeiloket, en laat de energiesnoeiers zoeken naar het beste tarief voor jou. Iedereen heeft graag een lagere energiefactuur!

 

Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook fors besparen op de energiefactuur door te veranderen van leverancier. Veranderen van leverancier is gratis en heel eenvoudig. Maar kiezen welke leverancier en welk energiecontract het best bij jou en jouw behoeften en verbruik past, is niet zo gemakkelijk. Om daar bij te helpen, organiseert het OCMW van Machelen op maandag 20 november en woensdag 22 november, in samenwerking met de Energiesnoeiers, de “BLIJ MET MINDER SWITCH-actie”. Iedereen is immers blij met een lagere energiefactuur.

 

switch-campagne

De Energiesnoeiers staan die dagen ter beschikking en doen voor iedereen die langs komt een leveranciersvergelijking. Ze geven je een onafhankelijk advies over het energiecontract dat het best aansluit bij jouw verbruik en wensen. Als je dat wilt, regelen ze meteen voor jou de overstap. Zo kan je tot enkele honderden euro’s per jaar besparen. De Energiesnoeiers kunnen ook nagaan of je in aanmerking komt voor een gratis energiescan. Als je dat wilt, krijg je achteraf dan nog een uitgebreid energieadvies aan huis.

 

SWITCH jij mee naar een goedkoper energiecontract?

Kom dan op maandag 20 november of woensdag 22 november, tussen 9.00 en 12.00 u. , naar het Energiesnoeiersloket in het OCMW Machelen (C. Peetersstraat 45, Machelen).
Neem zeker je laatste afrekeningsfactuur voor elektriciteit en-/of aardgas mee, zodat je samen met de Energiesnoeier het contract kan kiezen dat het best bij jou past.