3600 euro voor Warmste Week Nieuws RSS

Gedurende 3 maanden hebben onze burgers, verenigingen, handelaars en gemeentediensten zich ingezet voor het goede doel. Onder de noemer, Machelen, warmste gemeente!

Er werden verschillende acties opgezet. Met succes! 3600 euro kan hiermee geschonken worden aan het Antikankerfonds.

Vier maanden lang werd er geld ingezameld. De bib schonk de boetegelden van september tot december en de opbrengst van de Bib Bake Off, kinderdagverblijf De Madieliefjes verkocht wafels en soep, Sjato ’84 schonk de opbrengst van de verkoop van hun programmaboekjes, de vrijwilligers van de cafetaria van woonzorgcentrum Parkhof verkochten koekjes, Femma Machelen gaf een deel van hun opbrengst van de Kersthappening, team Beleven verkocht gebak na de voorstellingen van GC ’t Kwadrant en oliebollen en popcorn op de Kersthappening, Café Noisette schonk taart om te verkopen, BCMD verkocht balpennen, Jong VLD verkocht cadeautjes op de Kersthappening en aan alle balies van de gemeentelijke gebouwen werden collectebusjes gezet die goed vol zitten!

Machelen is echt een warme gemeente! We hebben in totaal 3600 euro ingezameld voor het Antikankerfonds, dat zich vooral richt op wetenschappelijk onderzoek naar minder bekende kankers.

Aan iedereen die heeft meegeholpen, een warme dankuwel!

Gepubliceerd op dinsdag 17 december 2019 10.59 u.