Aanleg Bosveldsite in laatste fase Nieuws RSS

Het einde is in zicht! De laatste fase op onze Bosveldsite een feit!

De nieuwe speeltuin werd deze vakantie goed ingewijd en viel in de smaak bij onze kinderen!

Nu het wat kalmer is en van zodra het weer het toelaat, wordt er verder gras ingezaaid en een aantal bomen aangeplant. Zo wordt de speeltuin tegen volgende lente ingebed in de natuurlijke omgeving van het park.

Het nieuwe tennisgebouw is ondertussen ook open en met de nieuwe cafetaria en het aanpalend terras, nieuwe douches en kleedkamers, is dit een gedroomde plek om te gaan tennissen of gewoon iets te gaan drinken na een wandeling of fietstocht.

Ook de atletiekpiste wordt volledig vernieuwd. Er komt een nieuwe toplaag, alsook de nodige randvoorzieningen zodat onze atletiekclub in ideale omstandigheden kan trainen. De nieuwe toplaag is niet waterdoorlatend en biedt een optimale demping en gebruikscomfort. Zo krijgt onze site stilaan zijn vaste vorm en kunnen alle sporters genieten van een moderne en gebruiksvriendelijke accommodatie.

Voor onze jongeren is ook de aanleg van skateterrein gestart. De oude toestellen waren niet veilig meer en er komt een skateterrein dat volledig in beton gegoten is. Het terrein zal +- 500 m² groot zijn en wordt voorzien van de meest uitdagende en toch toegankelijke toestellen.

Gepubliceerd op vrijdag 7 september 2018 9.29 u.