Openingsevenement cultuurseizoen 2020-2021

grote weergave Seventiesavond in stijl! (Zorgbedrijf Antwerpen) 1 ©Zorgbedrijf Antwerpen
Onze theaterzaal wordt voor één avond een discotheek in ware Seventiesstijl! Om ons cultuurseizoen op een fijne manier te openen verwelkomen we jullie op een sfeervolle avond met DJ Dirk Stoops. Waan je in de jaren '70, trek die Seventies outfit aan en open in stijl ons nieuw cultuurseizoen!
Een dansavond helemaal in seventiesstijl voor iedereen die twintig was in de jaren '70 of dat wel had willen zijn! Dit jaar kiezen we ervoor om dansend het podiumseizoen van GC 't Kwadrant te openen en bij voorkeur doen we dat in Seventiesstijl. Haal dus die oude kleding uit de kast en kom helemaal gekleed alsof je 20 bent in 1970!
De beste dansnummers uit de seventies zorgen voor een onvergetelijke avond, waarbij stilzitten geen optie is. Een uniek DJ-concept uitgewerkt door Zorgbedrijf Antwerpen met de muziek, de sfeer en visuals van toen.
Danny Van Tichelen en Dirk Stoops brengen het beste van de jaren '70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Dans nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones!
Kom mee swingen, jiven en slowen op de beste nummers uit de jaren '70! Saturday Night Fever herleeft!
Deze leuke dansavond combineren we met de septemberkermis en Diegem Zomert! En we maken er dit jaar een stevige editie van! Daarover later meer! Noteer alvast de afspraak in 't Kwadrant.

Met Dirk Stoops – Muzieksamensteller Studio Brussel, producer Hallo Hautekiet, DJ op talloze grote en kleine festivals en Danny Van Tichelen - resident DJ Zorgbedrijf Antwerpen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeente Machelen

Filter op categorie