Martine Prenen: De gezonde vrouw?: Een prettig gestoorde lezing...

grote weergave Lezing: De gezonde vrouw? (Martine Prenen) 1 ©Martine Prenen
Een zoektocht naar gezond en plezierig leidde tot deze show. Want natuurlijk willen we allemaal lekker in ons vel zitten en bakken energie hebben om elke dag van te tanken.

Maar hoe doe je dat en nog belangrijker, hoe begin je eraan? Met haar 50-something jaren op de teller en een master gezondheids- en voedingscoach op zak loopt Martine, net zoals de meesten onder ons, nog regelmatig tegen zichzelf aan.

Martine laat zien hoe ze zich staande houdt op dat slappe koord van een gezond leven leiden. Ze legt je uit wie er achter je cravings zitten en hoe je guilty pleasures onder controle kan houden (of niet). Over hoe je stress kan gebruiken als een vriendje in plaat van de vijand, wat je kan doen als je 's ochtends zonder sloten koffie écht niet uit je zombiestatus geraakt en wat je moet doen als je in pashokjes altijd een zenuwinzinking nabij bent...

Martine neemt zichzelf niet te serieus, er moet ruimte blijven voor een pakje friet of een pateeke. Er is ruimte voor humor, inzicht en een paar goede tips & tricks.

Geschikt voor vrouwen én mannen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
VVK - 10,00 euro, Groep - 8,00 euro, -26 jarigen - 7,00 euro

Filter op categorie