De spiekpietjes: Minimusical

De Sint moet zich goed voorbereiden om naar ons land te komen. Hij wil weten welke kinderen braaf zijn en welke ondeugend. Daar heeft hij zijn Spiekpietjes voor. Het zijn kleine Zwarte Pieten die zich bij kinderen in huis of in een klasje verstoppen. In de serie 'De Spiekpietjes' verstoppen de pietjes zich op de gekste plaatsen en helpen ze de Sint altijd om alle cadeautjes op tijd te hebben en ieder kind blij te maken.

De minimusical is geschikt voor alle kinderen die nog in de magie van Sinterklaas geloven. In deze musical leren we wat je allemaal kunt doen om een ECHT spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas? Dit ervaar je allemaal in 50 minuten pure FUN!

In 'De Spiekpietjes Minimusical' zorgt een energiek duo met hun mooie zang, leuke dansjes en heel veel humor voor een perfecte familienamiddag! Met behulp van verschillende instrumentjes en rekwisieten maken ze de voorstelling tot een dynamisch en interactief kinderspektakel. Ze zingen bekende en nieuw geschreven Sinterklaasliedjes.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 11,00
groep: 8,00 euro -26 jarigen: 9,00 euro

Organisatie

Gemeente Machelen

Filter op categorie