Dagverzorgingscentrum Parkzicht - Dagopvang ouderen

Het dagverzorgingscentrum Parkzicht biedt overdag opvang en verzorging aan ouderen. Je kan als oudere één of meerdere dagen per week naar het dagcentrum komen. Zo kan je langer in je vertrouwde omgeving blijven wonen en verhoog je jouw levenskwaliteit en die van je mantelzorger.

Je komt hier opnieuw in contact met andere mensen, vaak leeftijdsgenoten. En dit in een warme omgeving.

Voor wie?

Het dagverzorgingscentrum richt zich tot 65-plussers die nog thuis wonen, maar overdag nood hebben aan begeleiding, verzorging of gezelschap. Zo wordt de dagelijkse zorg door familie of mantelzorgers verlicht en kan een opname in een woonzorgcentrum voorkomen of uitgesteld worden.

Ons aanbod

We zorgen voor een aangename sfeer de hele dag door. Een ruim aanbod aan activiteiten, zorg op maat, (re)activering en sociale contacten bieden je een zinvolle dagbesteding en bevorderen je zelfstandigheid.

Openingstijden

Ons dagverzorgingscentrum is elke werkdag open van 8.30 uur tot 16.30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten.

Dagprijs

De dagprijs bedraagt 28 euro voor een ganse dag en 14 euro voor een halve dag. Voor deze prijs ontvang je:

  • zorg op maat
  • warm middagmaal
  • koffiemomenten
  • activiteiten en animatie
  • verzorging

Extra’s: kapper, pedicure, cafetaria & vervoerskosten.

Vervoer

Je kan ervoor kiezen om gebracht en afgehaald te worden door familie of vrienden. Wanneer dit niet mogelijk is, kunnen wij jouw vervoer regelen. Wij beschikken over aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers. Je wordt dan ‘s morgens opgehaald en ‘s avonds thuis gebracht.

Contact

Wil je meer informatie over het DVC of wens je je in te schrijven? Neem dan contact op.

Het dagverzorgingscentrum is een onderdeel van woonzorgcentrum Parkhof.