De klimaatmobiel komt naar je toe! Nieuws RSS

In de Klimaatmobiel geven deskundigen van 3W-plus gratis tips over het duurzaam renoveren van de woning en over mogelijke premies en subsidies.

Die tips gaan over het plaatsen van zonnepanelen, opvang van regenwater, isoleren van de woning, groepsaankopen, … Heb je ook plannen van de woning? Breng die zeker mee.

Naast gratis advies kan je een afspraak maken voor een volledige doorlichting van de woning, de energieaudit. Een energiedeskundige zal dan op basis van een verregaande analyse adviezen formuleren met de bijhorende toekomstige energiewinsten en een berekening van de terugverdientijd. Er wordt ook onderzocht op welke manier de financiële last van energiebesparende maatregelen kan geminimaliseerd worden.

Kostprijs

Een bezoek aan de klimaatmobiel is gratis.

Een volledige energieaudit kost normaal 40 euro. Maar voor de inwoners van Machelen-Diegem legt de gemeente 20 euro bij. Het kost jou dus slechts 20 euro.

Heb je recht op een gratis energiescan van Fluvius, dan is de energieaudit gratis. De voorwaarden vind je op de site van Fluvius.

Waar en wanneer?

  • Van 14 september tot 2 oktober 2020 op het Dorpsplein in Machelen
  • Van 5 tot 23 oktober 2020 op het A. De Cockplein in Diegem

Telkens op woensdag van 12 tot 15 uur, donderdag van 16 tot 19 uur en vrijdag van 12 tot 15 uur. Maak best een afspraak.

Contacteer de Klimaatmobiel via benoveren@3wplus.be of 0478 08 09 66.

Gepubliceerd op donderdag 20 augustus 2020 10 u.