Eerste jaar middelbaar = 1 maand gratis met De Lijn Nieuws RSS

Laat je kind een maand lang gratis, gerust en comfortabel op bus of tram stappen. Zo leert zoon- of dochter omgaan met verantwoordelijkheden én proeft hij/zij ook van de vrijheid.

Start jouw zoon of dochter binnenkort het middelbaar onderwijs? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. Met dit gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op bus en tram stappen. Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend.

Is je kind geboren in 2012?

Vraag dan een gratis probeerabonnement aan.

Dat doe je zo:

  • Registreer je vóór 13 augustus 2024 op delijn.be/probeeractie.
    • Dat doe je met het rijksregisternummer van je kind;
    • of een getuigschrift lager onderwijs;
    • of de inschrijving voor het eerste middelbaar.
  • In augustus ontvang je dan het probeerabonnement per post.

Werd je kind geboren in een ander jaar?

En gaat hij/zij toch naar het eerste middelbaar? Ook dan hebben we een getuigschrift lager onderwijs of de inschrijving voor het middelbaar onderwijs nodig.

Met het probeerabonnement maakt je kind nu al kennis met bus en tram en zo dus ook met duurzaam vervoer. Een goede gewoonte die al jong start.

Jij als ouder helpt zo ook mee om het aantal autoverplaatsingen in je buurt te verminderen. Zo wordt de schoolomgeving van je kind leefbaarder en verkeersveiliger – en dat heeft voordelen voor iedereen: de klasgenootjes van je kind, de leerkrachten, de buren, …

Vragen over deze actie?

delijn.be/probeeractie 

070 220 200 (0,30 euro/min)

Vraag je gratis probeerabonnement aan.

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 16.24 u.