Energie besparen via Energiek Wonen Nieuws RSS

Op zoek naar een betrouwbare aannemer om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? Vind een lokale en kwalitatieve aannemer via Energiek Wonen.

Kwalitatieve aannemers via Energiek wonen

Van plan om te renoveren of te bouwen? Op zoek naar een betrouwbare aannemer om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen kiezen voor een lokale vakman via het initiatief Energiek Wonen, de opvolger van de provinciale groepsaankopen.

Energiek Wonen werkt met lokale en kwalitatieve aannemers die werden geselecteerd op vlak van kwaliteit van materiaal, correcte manier van plaatsing, goede dienstverlening en correcte prijzen en garanties.

Binnen de 10 werkdagen na je online aanvraag, neemt de geselecteerde aannemer/installateur contact op voor een afspraak. Na een bezoek ter plaatse, ontvang je gratis en vrijblijvend een prijsofferte.

Energiebesparende maatregelen via Energiek Wonen

  • Isoleren: hellend dak isolatie, zoldervloerisolatie, buitenmuurisolatie, spouwmuurisolatie, beglazing, ramen met beglazing, plat dak isolatie, sarking dak (hellend dak langs buiten isoleren)
  • Duurzame energie opwekken via zonnepanelen of warmtepompen en warmtepompboilers.

Meer informatie vind je op www.energiekwonen.be.

Gepubliceerd op donderdag 25 november 2021 11.01 u.