Ontdek de HerstelAcademie Nieuws RSS

De HerstelAcademie is een plek voor iedereen die aan psychisch herstel en welzijn wil werken.

Of je nu zelf wilt herstellen of iemand wilt ondersteunen die dit nodig heeft, er zijn diverse cursussen en activiteiten die je kunnen helpen. Ervaringsdeskundigen en professionals staan klaar om je bij dit proces te begeleiden.

Open cursusaanbod

De HerstelAcademie organiseert cursussen in verschillende plaatsen in de regio, zoals Asse, Halle, Grimbergen en Vilvoorde. Deze cursussen zijn open voor iedereen, van mensen die aan hun eigen herstel werken tot vrienden en familieleden die een steuntje in de rug willen bieden.

Herstelwandeling

Naast cursussen kun je ook deelnemen aan Herstelwandelingen. Wandelen in de natuur kan veel rust en energie geven, en het is een fijne manier om met anderen in contact te komen. Op vrijdag 12 juli is er een Herstelwandeling in Machelen, van 14 tot 16 uur. Deze begint bij het gemeentehuis.

HerstelKaffee

In Asse vind je het HerstelKaffee Magnolia, een gezellige plek waar je verhalen kunt delen en andere mensen kunt ontmoeten. Het HerstelKaffee is elke derde vrijdag van de maand open, ook in de zomer. Je kunt er een praatje maken, ervaringen uitwisselen, en genieten van een kop koffie of thee. Aanmelden via de website is aan te raden, en er wordt een vrijwillige bijdrage van € 2 gevraagd.

Wil je meer weten over de HerstelAcademie en alle activiteiten die ze organiseren? Bezoek dan de website www.herstelacademie.be/halle-vilvoorde voor meer informatie.

Iedereen is welkom, dus kom gerust langs en ontdek wat de HerstelAcademie voor jou kan betekenen.

Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 11 u.