Jongeren kunnen zich nu aanmelden voor het J&J-vaccin op QVAX Nieuws RSS

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Dan kan je je inschrijven op de QVAX-lijst. Nieuw! Ben je jonger dan 41 jaar, dan kan je nu ook aangeven dat je kandidaat bent om gevaccineerd te worden met het J&J-vaccin.

Mensen die nog geen uitnodiging kregen voor hun vaccinatie kunnen zich inschrijven op de QVAX-reservelijst om sneller aan beurt te komen voor hun vaccinatie.

Nieuw sinds vandaag is dat de QVAX opt-in voor Johnson & Johnson live staat. Dit betekent dat iedereen tussen de 18 en 40 jaar oud - goed geïnformeerd – zich vrijwillig kan aanmelden voor dit vaccin. Burgers die al ingeschreven waren op QVAX-reservelijst kunnen hun profielinformatie en beschikbaarheden aanpassen.

Uitgerekend vandaag vaccineert VC Bolwerk in Vilvoorde met het Johnson & Johnson-vaccin. Dat betekent dat als je je nu aanmeldt of je beschikbaarheden aanpast, je nog kans hebt om vandaag opgeroepen te worden voor het J&J-vaccin. Een enige kans voor mensen die graag snel en in slechts 1 prik hun vaccinatie in orde willen brengen nog voor de zomer start.

Meer informatie over inschrijven op de QVAX-reservelijst

Gepubliceerd op dinsdag 15 juni 2021 11.59 u.