Klimaatmobiel

In de Klimaatmobiel geven deskundigen van 3W-plus gratis tips over het duurzaam renoveren van de woning en over mogelijke premies en subsidies.

Die tips gaan over het plaatsen van zonnepanelen, opvang van regenwater, isoleren van de woning, groepsaankopen, … Hebt u plannen van de woning? Breng die zeker mee.

Naast gratis advies kan u een afspraak maken voor een volledige doorlichting van de woning, de energieaudit. Een energiedeskundige zal dan op basis van een verregaande analyse adviezen formuleren met de bijhorende toekomstige energiewinsten en een berekening van de terugverdientijd. Er wordt ook onderzocht op welke manier de financiële last van energiebesparende maatregelen kan geminimaliseerd worden.

Kostprijs

Een bezoek aan de klimaatmobiel is gratis.

Een volledige energieaudit kost normaliter 40 euro. Maar voor de inwoners van Machelen-Diegem legt de gemeente 20 bij. Het kost u dus 20 euro.

Hebt u recht op een gratis energiescan van Fluvius, dan is de energieaudit gratis. De voorwaarden vindt u op de site van Fluvius.

Waar en wanneer?

  • Van 14 september tot 2 oktober 2020 op het Dorpsplein in Machelen
  • Van 5 tot 23 oktober 2020 op het A. De Cockplein in Diegem

Telkens op woensdag van 12 tot 15 uur, donderdag van 16 tot 19 uur en vrijdag van 12 tot 15 uur. Maak best een afspraak.

Contacteer de Klimaatmobiel via benoveren@3wplus.be of 0478 08 09 66.