Kringwinkel Machelen

De Kringwinkel ViTeS heeft een verkooppunt in het sociaal huis in Machelen. De werknemers van De Strijkwinkel zorgen voor de uitbating van het winkeltje.

Sociale tewerkstelling

De Kringwinkel geeft werk en opleiding aan mensen die moeilijker een job vinden.

Originele en goedkope spullen

In de Kringwinkel in Machelen vind je leuke, originele en betaalbare tweedehandsspullen. Dan denken we aan huisraad, kleding, speelgoed en boeken. Vind je niet wat je zoekt in Machelen dan kan je nog altijd in Kringwinkel Vilvoorde terecht. Daar vind je een groter aanbod en ook fietsen, meubelen, elektro met garantie, … (Kringwinkel Vilvoorde Mechelsesteenweg 588 D).

Duurzaam en circulair

De Kringwinkel zamelt herbruikbare spullen in en verkoopt ze. Op die manier komen ze niet op de afvalberg terecht én moeten we minder nieuwe dingen produceren.

Breng je spullen binnen

Heb jij nog dingen die te goed zijn om weg te gooien, waar je nog iemand anders blij mee kan maken? Schenk ze dan aan De Kringwinkel. Bel (02 255 19 40) of mail ons (info@vites.be) voor een afspraak “gratis ophaling aan huis” of breng je spullen zelf naar De Kringwinkel.

Samenwerking

De Kringwinkel ViTeS werkt samen met lokale sociale en culturele projecten. Zo steunen we daklozenwerkingen, jonge kunstenaars, scholen,…

Wil jij graag samenwerken met De Kringwinkel ViTeS? Stuur dan een mailtje naar info@vites.be

Meer weten over De Kringwinkel? www.dekringwinkel.be/vites