Natuurlijk! Spelen aan de Broekstraat! Nieuws RSS

Het speeltuintje aan het einde van de Broekstraat kreeg een grondige make-over. Hierbij ging extra aandacht naar 'natuurlijk' spelen met natuurlijke elementen.

Natuurlijk spelen, natuurlijk!

Bij het speeltuintje Broekstraat ging er veel aandacht naar ‘natuurlijk’ spelen waardoor je enkele speeltoestellen kan terugvinden tussen de bloemen, laag gewas en heuveltjes. De creatievelingen van dienst Vrije tijd en de groendienst lieten zich helemaal gaan. Bovendien zijn alle nieuwe speeltoestellen eigenhandig gemaakt door de groendienst. Sterk staaltje vakmanschap! Bedankt toppers!

Hondenloopzone

Ook is er gedacht aan de honden en hun baasjes uit de directe omgeving. Naast de speeltuin is er ruimte gecreëerd voor een hondenloopzone.

Zodra de banken opnieuw geplaatst zijn, zodat ouders rustig kunnen plaatsnemen terwijl de kinderen volop ravotten, is het project voltooid. Dus iedereen is meer dan welkom om het nieuwe speeltuintje te ontdekken!

Zelf ook ideeën?

Heb je zelf creatieve ideeën of suggesties voor creatieve projecten in jouw buurt? Neem gerust contact op met de dienst Vrije tijd!

Dienst Vrije tijd
T - 02 254 12 01
E - vrijetijd@machelen.be

Gepubliceerd op maandag 26 juli 2021 9.08 u.