Gemeente plaatst 57 bladkorven Nieuws RSS

In de loop van de maand oktober plaatsen onze diensten 57 bladkorven in de straten. Tot eind december kan je de bladeren afkomstig van gemeentelijke bomen verzamelen in deze korven.

Deze korven zijn bedoeld voor bladeren die van openbare bomen waaien. Je kan er bladafval verzamelen dat op jouw terrein ligt en afkomstig is van openbare bomen. Overig groen en ander (tuin)afval, zoals gras, takken, etc. horen niet in de korven thuis.

Waar kan je bladkorven vinden?

De 57 korven worden verspreid over de gemeente geplaatst. Het kan zijn dat je een stukje moet lopen of rijden om je bladafval in een bladkorf kwijt te kunnen. Beschouw de bladkorven als een brenglocatie, net als de glasbollen.

Diegem

Dr. A. Schweitzerstraat, Kosterstraat, Calenbergstraat,L. Vankeerberghenstraat, Bosstraat, Kerkveld, Kosterstraat, V. Servranckxstraat, F. Timmermanslaan.

Machelen

Wilgenstraat, Kwekerijstraat, G. Lambrettestraat, Peutiesesteenweg, R. Quivreuxstraat, Leeuwerikenlaan, Koningin Astridlaan, Koningin Fabiolalaan, Heirbaan, Boskantweg, J. Van Obberghenstraat, Korenbloemstraat, de Warande, H. Brounsstraat, Weerstandersstraat, Vuurkruisenlaan, Stadionstraat, Koning Albertlaan, hoek Koning Boudewijnlaan/Bergstraat, J. Moensstraat/Chrysantenstraat, Merelplein, hoek G. Lacroixstraat/P. Schroonsstraat, Leeuwerikkenlaan, Leuvensesteenweg, Melsbroeksestraat, Leuvensesteenweg, Vinkenstraat, Mezenstraat. 

Meer informatie op https://www.machelen.be/bladkorven

Gepubliceerd op vrijdag 30 september 2022 9.50 u.