Cultuur Noordrand viert dubbel feest Nieuws RSS

Cultuur Noordrand viert haar eerste verjaardag met de lancering van een nieuwe website. En ze trakteerden met taart! Bekijk het filmpje en ontdek wie er allemaal deel uitmaakt van deze fantastische samenwerking.

Op 1 maart vierde IGS (Intergemeentelijk Samenwerkingsverband) Cultuur Noordrand haar eenjarig bestaan met een nieuwe website. In elke gemeente van het regionetwerk, dus ook in Machelen, werd een taart afgeleverd aan een cultuurmedewerker op een culturele locatie. Zij vormen immers samen de motor van onze cultuurregio. Deze feestelijke actie werd opgenomen en in een ludiek filmpje gegoten.

>> Ontdek de gloednieuwe website

13 steden en gemeenten in de Noordrand van Brussel en partner Vzw De Rand bundelen hun krachten om samen te investeren in cultuur voor iedereen. Cultuur Noordrand wil bruggen bouwen met onderwijs, erfgoed, toerisme, .. om samen regionale en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Er borrelen heel wat initiatieven op uit de basis die ook interessant kunnen zijn voor culturele actoren uit de andere gemeenten. Die delen ze graag op de nieuwe website. En het samenwerken met regionale partners levert ook heel wat voordelen op. Ontdek wie er al deel uitmaakt van het netwerk en wat zij voor jou kunnen betekenen!

Gepubliceerd op maandag 1 maart 2021 9.17 u.