Nog even geduld.. Nieuws RSS

Aan de bib van Machelen ligt parkje Pellenberg. Deze groene plek werd onlangs uitgebreid met heel wat leuke speelelementen. Nog even geduld en dan mag je op ontdekkingsreis!

Ken jij alle dieren die hier terug te vinden zijn? Durf jij de canape-walk af te wandelen? Kan jij de boomstammen beklimmen tot bij de appelvink? 

De speelelementen zijn gemaakt van duurzame materialen en het hout is afkomstig van het lokaal beheer van Natuurpunt. Op deze manier dragen wij zorg voor ons milieu en het klimaat, verlagen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we ervoor dat jullie een lange tijd plezier kunnen maken op en rond dit vernieuwd parkje!

Opgelet! Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, mag er niet op deze speelelementen gespeeld worden. Dit net zoals alle andere speeltoestellen.

Verder dienen deze speeltoestellen nog gekeurd te worden alvorens de officiële opening kan plaatsvinden in mei/juni (dit is sterk afhankelijk van de evolutie van de COVID-19 situatie).

Daarom vragen we jullie om de afspanning te respecteren, dit voor ieders veiligheid. Een kijkje nemen mag gerust! Maar het spelen zal helaas nog eventjes moeten wachten. 

Bedankt aan onze partner Brussels Airport Company voor de steun van dit project en bedankt voor het goede werk van Natuurpunt.

Gepubliceerd op maandag 20 april 2020 10.47 u.