Proximus brengt fibernetwerk naar Machelen Nieuws RSS

De komende weken start Proximus met de vernieuwing van zijn huidig kopernetwerk. Hiermee zijn de voorbereidingen voor de aanleg van het netwerk van de toekomst, fiber, begonnen. 

Momenteel zijn de technici van Proximus in onze straten te zien, om te bekijken hoe dit netwerk het best wordt aangelegd. In deze fase zal men ook de appartementsgebouwen bezoeken om samen met de syndicus of gebouwbeheerder te bekijken hoe fiber kan binnengebracht worden in het gebouw. 

Fibernetwerk in onze gemeente

Een fibernetwerk biedt supersnel en stabiel internet. Geen onderbrekingen of vertragingen meer om te downloaden, uploaden, streamen en gamen. Je hebt bovendien het scherpste beeld op je tv, tablet of smartphone.

Hoe herken je een technieker van Proximus?

De techniekers van Proximus zijn in het bezit van een Proximus-badge en een brief die op eenvoudig verzoek kan worden voorgelegd. Deze brief bevestigt dat ze voor Proximus werken en dit in samenspraak met de gemeente Machelen.

Meer info

Heb je vragen over de werken, dan kan je steeds bellen naar het gratis nummer 0800 21173 van 9 tot 18 uur of stuur een e-mail naar glasvezel.Machelen@proximus.com.

Wil je meer weten over fiber? Surf naar proximus.be/fiber

Gepubliceerd op maandag 29 maart 2021 10.39 u.