Renovatie sportcomplex Diegem Park Nieuws RSS

Eind vorig jaar opende het vernieuwde sportcomplex Calenberg in Diegem. Het lokaal bestuur zet nu het licht op groen voor de totaalrenovatie van het sportcomplex Diegem Park.

Het gaat om een totaalrenovatie die een levensduurverlenging van de accommodatie met 10 jaar garandeert. De renovatie is gericht op de veiligheid, het voldoen aan de wettelijke vereisten, het verlagen van de energiekosten en het vergroten van de legionella- beheersing.

De kleedkamers en sanitair worden vernieuwd, alle binnen- en buitenschrijnwerk en de verlichting worden vervangen, er wordt afdoende ventilatie voorzien, asbesthoudende materialen worden verwijderd, de technische ruimte wordt gecompartimenteerd en de dakbedekking wordt vervangen.

We houden rekening met het comfort en algemene beleving van de gebruikers.

De aannemer is aangesteld, de werken zullen in mei/juni van start gaan. Het eerste elftal van Diegem zal de eerste helft van het volgend voetbalseizoen afwerken in het nieuw gebouwde sportcomplex Calenberg.

Deze totaalrenovatie is een eerste stap is binnen het masterplan Diegem Park dat uiteindelijk moet uitmonden in een toegankelijk, groen park met tal van recreatiemogelijkheden voor al onze inwoners. Zo blijft het aangenaam leven en beleven in Machelen-Diegem.

Gepubliceerd op donderdag 6 april 2023 11.31 u.