Speelpleinen en sportkampen zomervakantie  Nieuws RSS

Deze zomereditie gelden specifieke richtlijnen i.v.m. hygiëne, social distancing, locaties en een beperking van 50 deelnemers ‘per bubbel’.

Om de veiligheid van de kinderen, animatoren en ouders zoveel maximaal te garanderen, gelden er strenge regels i.v.m. hygiëne en social distancing en een beperking van 50 deelnemers ‘per bubbel’.

Speelplein Maditopia

De speelpleinwerking wordt georganiseerd op 5 locaties:

  • Sporthal Bosveld (niet tijdens 4e en 7e week)
  • Bosveldsite
  • GBS De Fonkel (1) (ingang via Watermolenstraat, niet tijdens 8e week)
  • GBS De Fonkel (2) (ingang via Zaventemsesteenweg, niet tijdens 8e week)
  • GISO Diegem

Per locatie worden 50 personen toegelaten (kinderen en animatoren).

Belangrijk! Kijk zeker het overzicht na met de verdeling van geboortejaren per locatie. Op die manier ben je zeker dat je je kind naar de juiste locatie brengt.

Sportkampen

De sportkampen gaan uitsluitend door in sporthal Bosveld en dit van 27 t/m 31 juli en van 17 t/m 21 augustus. Ook deze werking volgt de regels omtrent hygiëne en social distancing.

Medische fiche

Elke deelnemer van het sportkamp of de speelpleinwerking is verplicht om een medische fiche in te vullen voor de startdag van de vakantiewerking. Zonder fiche kan je kind niet starten.

Tijdens de startdag worden ouders aangesproken waarvan we de medische fiche nog niet ontvangen hebben. Zij krijgen de tijd om eerst de fiche in te vullen. Nadien mag je kind aansluiten bij de vakantiewerking.

Hieronder kan je de medische fiche downloaden. Je mag deze ingevuld bezorgen bij de dienst Vrije Tijd per mail naar vrijetijd@machelen.be.

Inschrijvingen

Momenteel zijn zowel het speelplein als het sportkamp volledig uitverkocht.

Ook de wachtlijst is zodanig groot dat het geen zin meer heeft om je kind te laten registreren.

Was je kind al ingeschreven?

Was je kind al ingeschreven voor de speelpleinen of sportkampen, dan blijft je inschrijving geldig. Eind juni mag je meer informatie verwachten over het bubbelsysteem en de locatie waar je zoon of dochter kan deelnemen aan speelplein en sportkamp.

Is je kind ingeschreven maar wil je je zoon of dochter liever uitschrijven?

Dat kan kosteloos tot en met 17 juni. Neem hiervoor contact op met de dienst Vrije tijd via 02 254 12 01 of vrijetijd@machelen.be. Na 17 juni wordt een administratieve kost aangerekend van 1 euro per geannuleerde dag.

In september 2020 volgt de terugbetaling van alle activiteiten.

Los vakantie aanbod geannuleerd

Alle workshops en uitstappen worden geannuleerd. Indien je kind al was ingeschreven voor een activiteit, zal de dienst Vrije Tijd per mail of telefonisch contact opnemen om de terugbetaling te regelen. Deze volgt in september 2020.

Gepubliceerd op donderdag 4 juni 2020 13.55 u.