BADMINTONCLUB BAMADI MACHELEN-DIEGEM

Activiteiten

Speelmomenten

Iedereen vanaf 7 jaar is welkom in de badmintonclub. Er is absoluut geen badmintonervaring nodig om bij ons te starten.

Er zijn vrije speeluren en/of training voor volwassenen en/of training jeugdspelers.

Vrije speelmomenten: elke maandag en donderdag van 19 tot 23 u.

Training voor volwassenen wordt in sessies aangeboden op aanvraag tijdens bovenstaande momenten.

De jeugdtraining voor beginners gaat door op maandag in sporthal Bosveld van 18.30 tot 19.30 u. en/of op woensdag in sporthal Robusta van 18.30 tot 19.30 u. De training voor competitiespelers gaat door op woensdag in sporthal Robusta van 19.30 tot 21 u.

Andere activiteiten

Bij ons is badmintonnen veel meer dan de sportbeleving alleen. We organiseren jaarlijks een nieuwjaarsreceptie, een grote barbecue in de zomermaanden waarbij ook je gezinsleden welkom zijn... We vieren de kampioenen met een etentje, we namen reeds enkele keren deel aan de Highland Games… Iedereen is uiteraard ook welgekomen om na het badmintonnen eentje (of meerdere) te komen drinken in het cafetaria aan de sporthal.

Lid worden?

Onze vereniging is heel laagdrempelig. Je kan langskomen met vrienden maar ook alleen. Je zal merken dat je heel snel gevraagd wordt door andere leden om samen een spelletje te spelen. Ook financieel zijn we zeer laagdrempelig (80 euro voor een volledig jaar spelen maar je kan elk moment instappen en dan wordt de prijs pro rata berekend).

GeĂ¯nteresseerden mogen mailen naar info@bamadi.be maar mogen evenzeer gewoon langskomen tijdens de vrije speelmomenten. Na aanmelding (en kleine registratie door een bestuurslid) mag er meteen mee gespeeld worden. Er wordt een periode van één maand voorzien bij wijze van proef. Nadien krijg je een betalingsuitnodiging per mail. Indien badmintonnen dan toch niet jouw ding blijkt te zijn, hoef je niets te betalen.

Geschiedenis

Op 6 november 1989 werd onze vereniging geboren dankzij enkele enthousiaste en bevriende badmintonliefhebbers die geen redelijk badmintonaanbod vonden in de regio. De club werd snel groter en dezer dagen hebben we zo’n 150 leden.

De club zet in op gezelligheid, kameraadschap en badmintonplezier. Voor de ambitieuzere badmintonner is er ook een competitieaanbod met momenteel 2 herenploegen en een gemengde ploeg. We organiseren reeds vele jaren de provinciale kampioenschappen in sporthal Bosveld.

Adres

Adres
Sporthal Bosveld, Heirbaan  10, 1830Machelen
Website
https://www.bamadi.be/

Voorzitter

Sven Boulanger

Secretaris

Karlien De Maeyer