Vind ons op Facebook! Nieuws RSS

Vanaf woensdag 19 juni vind je onze gemeente ook terug op Facebook, met de laatste berichten en weetjes!

BEZOEK ONZE FACEBOOKPAGINA

Met de Facebookpagina willen we nog beter met onze inwoners communiceren. We willen zelf meer en sneller info kunnen delen, maar ook meer aanspreekbaar zijn, open staan voor vragen, meningen en ideeën. Vanaf woensdag 19 juni zetten we opnieuw een stap in de goede richting met onze eigen Facebookpagina.

Beelden en verhalen

Wil jij ook meer horen en zien wat er leeft in de gemeente? Wij wel. Daarom zetten we meer in op beelden en verhalen. Niet enkel info en nieuwsberichten op onze pagina, maar ook verhalen van de mensen in de gemeente.

Daarom alvast deze warme oproep: Heb je een mooie foto genomen in Machelen of Diegem, tijdens een evenement, op een mooie plek, van een leuk burenfeest,.. Wil je deze graag delen? Mail hem naar magezien@machelen.be en wie weet verschijnt jouw foto in de volgende Magezien of op onze nieuwe Facebookpagina.

Subpagina’s

Met de officiële Facebookpagina van de gemeente brengen we gebundelde acties en beter afgestemde boodschappen. Geen versnipperde berichten verspreid over verschillende Facebookpagina’s. Dat betekent dat de bestaande pagina's van noodplanning, jeugd, sport en cultuur verdwijnen. Enkel de pagina’s van de bibliotheek en het Giso blijven behouden. Zij hebben immers een zeer specifiek doelpubliek en dienstverlening.

On- en offline

Voor wie niet op Facebook actief is, blijven we uiteraard investeren in onze andere communicatiekanalen zoals de gemeentelijke website, de digitale nieuwsbrief en Magezien, ons gemeentelijk infoblad.

Maak kans op een leuke prijs

Like, volg en deel onze pagina en wie weet ben jij één van de gelukkigen.

 

Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2019 11.47 u.