Volgende fase voor werken F3 fietssnelweg      Nieuws RSS

Sinds begin juni voert De Werkvennootschap werken uit om de F3 fietssnelweg te vervolledigen. Vanaf september worden rijstroken aan de R22 ingenomen.

In augustus werden de werken voor de constructie van vijf brugpijlers op de Ring rond Brussel (R0) en de R22 opgestart. Op deze pijlers wordt later de fietsbrug over de R0 gebouwd. Tegen begin september moeten de eerste drie pijlers klaar zijn. 1 aan elke buitenzijde van de R22 en de centrale in de middenberm van de R0.

Vanaf september inname rijstroken R22

In september worden de laatste 2 pijlers gebouwd in beide bermzones tussen de R22 en de R0. Op de R22 blijft de snelheid beperkt tot 70 km/u.

Tijdens deze werken wordt op de R22 bovendien een rijstrook ingenomen in beide richtingen: aan de kant Zaventem ter hoogte van de invoegstrook naar de R0 en aan de kant Diegem ter hoogte van de uitvoegstrook van de R0 naar de R22. De respectievelijke in- en uitvoegbeweging blijft wel mogelijk.

Deze werken zullen de hele maand september in beslag nemen. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de digitale nieuwsbrief van Werken aan de Ring en blijf zo op de hoogte van de laatste informatie over dit project. De vooropgestelde timing is onder voorbehoud en kan door omstandigheden in het gedrang komen.

De juiste timing vind je steeds op de website van Werken aan de Ring

Gepubliceerd op donderdag 20 augustus 2020 14.04 u.