Werken Felix Timmermanslaan Nieuws RSS

Het is aftellen naar de verhuis van onze technische diensten naar de nieuwe werkliedenloods. Dinsdag 23 april start de aannemer met de aanleg van riolering en een aantal parkeerplaatsen in de Felix Timmermanslaan.

Deze werken zullen 50 werkdagen in beslag nemen, tot eind juli (afhankelijk van de weersomstandigheden en eventuele complicaties tijdens de werken). 

Hinder 

Tijdens de werken zal de Felix Timmermanslaan steeds bereikbaar zijn. Eén van beide rijstroken wordt steeds vrijgehouden. Er is steeds een doorgang naar de woningen en naar het recyclagepark op het einde van de straat. 

Parkeerplaatsen 

In totaal worden er 40 parkeerplaatsen voorzien, waarvan 2 voor mindervaliden. Deze kunnen ook gebruikt worden door de omwonenden of hun bezoekers. 

De aanleg van de parkings zelf zal niet volledig af zijn tegen de opening van de nieuwe loods. We rekenen op jullie begrip tijdens deze overgangsperiode. 

Werkliedenloods 

De bouw zelf zit in zijn laatste fase. De buitenbouw is af. De gevelbekleding moet nog aangebracht worden. Momenteel worden binnen alle technieken gelegd, zoals elektriciteit en verwarming. Ook de carports worden geïnstalleerd.

Zonder onvoorziene kink in de kabel staat de verhuis gepland van midden tot eind mei. De groendienst, reinigingsdienst, het magazijn en de dienst Openbare werken en gebouwen nemen dan hun intrek in de loods.

In de toekomst zullen ook de teamleiders, de werftoezichters en de planners er hun bureau hebben. Het diensthoofd, de administratieve medewerkers en projectleiders zullen in het gemeentehuis zitten.

Gepubliceerd op donderdag 18 april 2019 12.11 u.