Winterlichtjes (met wedstrijd) Nieuws RSS

Zorg samen met ons voor een gezellige eindejaarsperiode door je huis of etalage te versieren met lichtjes. En win een leuke prijs!

We zullen de eindejaarsfeesten dit jaar niet uitbundig kunnen vieren en het nieuwe jaar zullen we ook op een veilige afstand van elkaar moeten verwelkomen.

Daarom voorzien we in de gemeente een vrolijke en warme eindejaarsverlichting aan onze gebouwen en pleinen. Als iedereen nu eens hetzelfde doet en vanaf half december kerstlichtjes hangt aan zijn raam, in een boom, in de voortuin, aan de etalage, … dan creëren we met zijn allen een warme sfeer in alle straten van de gemeente.

Wedstrijd best verlichte huis/etalage

En daar koppelen we een wedstrijd aan!

Skivakantie, kerstmarkt en wintershopping vallen in het water. Maar samen kunnen we zorgen voor een gezellige eindejaarsperiode. Versier je huis en/of voortuin tot een waar ‘kerstpaleis’. Of breng extra lichtjes en sfeer aan de etalage van je zaak. En doe mee aan onze wedstrijd voor best verlichte huis/etalage.

Er zijn geen regels: alles kan en mag, smaken verschillen, het mag zelfs wat fout zijn.

De inwoners beslissen wie er wint. Tijdens de kerstvakantie kan je met je bubbel op stap gaan doorheen de gemeente en punten geven aan het best verlichte huis. Een leuke winterwandeling die coronaproof kan verlopen en toch veel plezier en ‘ooh’s’ en ‘aah’s’ kan opleveren.

Deelnemen

Je kan je kandidaat stellen tot 15 december door je aan te melden via dit formulier: https://forms.gle/xc5YDPrNEnf71yiR7.

We reiken prijzen uit voor best verlichte huis en voor best verlichte etalage.

Stemmen

Op vrijdag 18 december geven we de adressen van de deelnemende huizen en handelszaken vrij en vanaf dan zal je hier online kunnen stemmen via een nieuw online formulier. 

Je kan maar 1 keer stemmen per persoon. Je mag stemmen op 3 huizen.

#madieversieren

Ben je de lichtjes aan het ophangen? Ga je op wandeling? Neem dan zeker foto’s en zet ze op sociale media met #madieversieren en/of mail ze naar magezien@machelen.be. Wie weet krijgen ze een plaatsje in ons volgende infoblad of op onze Facebookpagina. 

Gepubliceerd op maandag 16 november 2020 9.44 u.