Maaltijd aan huis

Indien je door leeftijd, handicap of een (tijdelijke) medische situatie problemen hebben bij het bereiden van maaltijden, kan je beroep doen op de dienst maaltijden aan huis van de gemeente. De maaltijden worden bereid en geleverd door traiteur Andre Claessens.

Maaltijden

Een maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert. Je kan kiezen tussen een basismenu of een culinair menu. Er zijn ook mogelijkheden voor diëten, dieetcombinaties, allergieën, …Daarnaast kan je ook extra’s bestellen zoals brood, charcuterie, fruit en een snack (een snack is een broodvervangende maaltijd).

De maaltijd wordt koud geleverd en is op te warmen in de microgolf. Wie geen microgolfoven heeft, kan een makkelijk te bedienen toestel aankopen bij de traiteur aan een voordelige prijs.

Kostprijs

Traiteur André Claessens geeft elke klant die via de thuisdiensten aanmeldt, 2 euro korting per maaltijd.

Snack 6.5 euro
Basis menu 9.20 euro (tot en met 31/12/2025)
Culinair menu 14.30 euro
Dieet +0.5 euro
Menu plus (gesneden, gemalen, puree, …) +0.5 euro
Charcuterie, fruit, brood Prijs te bevragen bij traiteur

Bestellen en leveren

Een bestelformulier wordt door de chauffeur bezorgd en terug meegenomen. Je geeft zelf aan welke dagen je graag warme maaltijden ontvangt.

Traiteur André Claessens bezorgt elke werkdag en op zaterdag tussen 8 en 13 uur de maaltijden aan huis. Je kan ook voor zondag een maaltijd bestellen die dan geleverd wordt op zaterdag.

Traiteur André Claessens zal, indien u dit wenst, contact opnemen met u of uw contactpersoon bij problemen.

Contact

Je kan met al je vragen terecht bij zowel de thuisdiensten als de traiteur.