VBT MACHELEN

Volleybalclub VBT Machelen wil een kwalitatieve volleyopleiding voor iedereen aanbieden. De allerjongsten kunnen terecht in de bewegingsschool. Hier zetten zij op speelse wijze hun eerste stapjes in het volley. Na deze eerste kennismaking kunnen de meisjes en jongens trainen en in competitie spelen op het voor hun aangepaste niveau. Daarin worden zij begeleid door een team van gekwalificeerde en ervaren trainers en coaches. Bij VBT Machelen proberen we zoveel mogelijk niveau-gericht te werken. Sterke kinderen kunnen dus vroeger doorstromen, late instromers kunnen op een niveau starten dat niet bij hun leeftijd hoort. Maatwerk dus!


Van alle jongeren wordt wel een minimum trainingsinzet en motivatie verwacht. Op onze website vind je het jeugdplan terug dat beschrijft hoe de jeugdopleiding op sportief vlak in elkaar zit.


Voor de volwassenen heeft VBT Machelen ook een breed aanbod, van recreatief tot competitieniveau. Of je nu gewoon af en toe een balletje wil komen slaan in een recreatieploeg of je echt wil engageren voor meerdere trainingen en matchen per week: bij VBT Machelen ben je welkom.

Alle info vind je hier:
ONZE CLUB
PLOEGEN
AGENDA
JEUGD
CONTACT

Adres

Adres
Leeuwerikenlaan 18, 1830Machelen
E-mail
infovbtmachelen@gmail.com
Website
www.vbtmachelen.be