Themakampen

Tijdens de paasvakantie kan je je kind inschrijven voor een themakamp op maat van lagere school of op maat van middelbare school. De themakampen worden georganiseerd en begeleid door het Sportburo.

Themakamp Kapitein Amerika

  • Alle kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Maak tijdens het Kapitein Amerika themakamp kennis met verschillende typisch Amerikaanse sporten. Lacrosse, hockey en baseball kende je waarschijnlijk al. Maar heb je ook al eens kan jam of spikeball gespeeld?

Themakamp Battle of the continents

  • Alle jongeren van 12 tot 16 jaar
  • Ontdek spelenderwijs de verschillende continenten. De deelnemers leren de wereld beter kennen door regionale sporten te ontdekken zoals street racket, kubb, pentatlon, cricket en lasershooting. Welk continent zal de battle winnen?

Waar?

Sporthal Bosveld, Heirbaan 10, 1830 Machelen

Wanneer?

Van dinsdag 2 april tot en met vrijdag 5 april 2024. De activiteiten starten ’s ochtends om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Er is ochtend- en avondopvang.

Ochtendopvang/avondopvang

De kinderen worden ’s morgens opgevangen vanaf 7.30 uur tot 9.00 uur en ’s avonds is er opvang tot 17.30 uur. De opvang gaat ook door op de locatie van het themakamp en is inbegrepen in de weekprijs. 

Kostprijs

€ 65 per week voor kinderen die in de gemeente wonen of hier naar school gaan. € 90 per week voor kinderen die niet in de gemeente wonen en hier niet naar school gaan. Kortingstarief vanaf 3 kinderen: - € 10 op het laatste ingeschreven kind van hetzelfde gezin.

De kinderen nemen een lunchpakket mee voor ’s middags en een drinkfles die kan bijgevuld worden zoveel als nodig. Wij bieden de kinderen een gezond 4-uurtje aan.