Speelpleinen 2020

Deze zomereditie gelden specifieke corona-richtlijnen i.v.m. hygiëne, social distancing, locaties en een beperking van 50 deelnemers ‘per bubbel’. Lees alle maatregelen op https://www.machelen.be/speelpleinen-en-sportkampen-zomervakantie. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Tijdens de paas- en zomervakantie zorgt een groep dolenthousiaste animatoren voor leuke uitstapjes, workshops en initiaties. Elke dag worden er per leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten aangeboden (shows, optredens en theaterstukjes, indianendag, smurfendag, ...).

Voor wie?

Alle kinderen van 3 jaar tot en met 16 jaar. De kinderen worden ingedeeld in leeftijdsgroepen.

Tienerwerking (enkel tijdens de zomervakantie)

Ben je tussen 12 en 16 jaar oud? Slaat de verveling vaak toe tijdens die eindeloos durende zomervakantie? Wél, dan is de tienerwerking vast iets voor jou! Bovendien is dit een perfecte voorbereiding voor toekomstige animatoren onder jullie, want we laten jullie af en toe proeven van het ‘animatorenschap’.

Inclusiewerking

Kinderen met een fysieke of mentale handicap (autisme, syndroom van Down,….) zijn ook welkom op onze speelpleinwerking! Onze animatorengroep zorgt ervoor dat de kinderen zich vertrouwd voelen en doen een extra inspanning om de kinderen te integreren binnen onze organisatie.

Waar?

In en rond Bosveldsite, Heirbaan 10 in Machelen.

Wanneer?

Paasvakantie: van 6 tot en met 17 april 2020. Met uitzondering van maandag 13 april.

Zomervakantie: van 6 juli tot en met 28 augustus 2020. Met uitzondering van 20 tot en met 24 juli.

De activiteiten starten ’s ochtends om 9.00 uur en eindigen om 16.15 uur. De kinderen kunnen ’s morgens opgevangen worden vanaf 7.30 uur tot 8.45 uur. ’s Avonds is er opvang tot 17.30 uur.

Prijs en inschrijven

7 euro per dag voor kinderen die in de gemeente wonen of hier naar school gaan, 13 euro per dag voor kinderen die niet in de gemeente wonen en hier niet naar school gaan.

Kortingstarief vanaf 3 kinderen: - 2 euro op het laatste ingeschreven kind van hetzelfde gezin.

Inschrijvingen voor speelpleinwerking Maditopia gebeuren alleen via het online inschrijfsysteem of via het loket aan de Bosveldsite.

Inschrijven voor de speelpleinen van de paas- en zomervakantie kan:

- vanaf 2 maart voor inwoners.
- vanaf 9 maart voor niet-inwoners.

Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Volzet = volzet. Wees er dus snel bij!

De kinderen moeten een lunchpakket meenemen voor ’s middags.

Uitschrijven/annuleren

Is je kind ziek? Dan kan je een ziekteattest binnenbrengen, tot één week na het einde van de vakantiewerking. Uitschrijven/ annuleren kan tot 2 weken voor de start van de activiteit. Er wordt wel 1 euro administratieve kost aangerekend per geannuleerde dag.